WAT WE DOEN.

CONTRACTEN.

We begeleiden je graag bij het sluiten van contracten en bij het opstellen of beoordelen van contracten. We geven ook advies over zaken of geschillen die te maken hebben met contracten. 

WE HOUDEN ONS MET NAME BEZIG MET:

> distributie en agentuur

> samenwerking

overname

franchise

> geheimhouding

> ICT

licentie

> opdracht of dienstverlening

> inkoop en verkoop

logistiek en e-commerce

> algemene voorwaarden

> geschillen en procederen

HUURRECHT.

Je kunt bij ons terecht voor juridisch advies over huurrecht middenstand bedrijfsruimtes (winkels/horeca), overige bedrijfsruimtes (kantoren etc.) en zaken die daarmee samenhangen. Dit loopt uiteen van het opstellen of beoordelen van huurcontracten tot het procederen over geschillen. 

WE HOUDEN ONS MET NAME BEZIG MET:

> huurcontracten bedrijfsruimte

> beëindigen of verlengen van huurcontracten

> verzoeken voor afwijkende looptijd of bijzondere bedingen 

> indeplaatsstelling 

> advies in geval van faillissement van de huurder 

> overige geschillen bedrijfsruimte

INTERIM.  

RENDER biedt ook flexibele bedrijfsjuridische ondersteuning op interim-basis. Eric van der Ploeg en Sigfrid van den Berg zijn ervaren juristen, werken praktisch, zijn bekend met bedrijfsprocessen en kunnen snel schakelen. Zij zijn beschikbaar voor interimwerkzaamheden, in-house of als bedrijfsjurist op afstand. Eric is voornamelijk actief op het gebied van huurrecht bedrijfsruimte. Sigfrid op het gebied van commerciële contracten en ondernemingsrecht. 

Meer weten over onze interim diensten of eventuele beschikbaarheid?

RENDER | bezoekadres: Saksen Weimarplein 6, 4818 LD Breda | Postadres: Postbus 9220, 4801 LE Breda | info@renderlegal.nl