OVER SIGFRID VAN DEN BERG.

Sigfrid van den Berg (1978) heeft meer dan 12 jaar ervaring als advocaat/jurist en heeft een achtergrond in een commerciële praktijk met focus op commerciële contracten en ondernemingsrecht.

Zijn expertise op het gebied van commerciële contracten (Nederlands- en Engelstalig):

  • o.a. samenwerking, distributie, inkoop, verkoop, algemene leverings- of inkoopvoorwaarden, dienstverlening, licentie, ICT, NDA. 
  • geven van reviews en input voor business/operation teams.
  • opzetten modelcontracten, checklists, guidelines, policies e.d. 
  • aansturen juridische projecten.

Bekend met corporate topics, corporate housekeeping en begeleiden van juridische procedures.

Sigfrid heeft ervaring met de volgende branches: logistiek (fulfilment, supply chain, logistics, warehouse) / ICT / FMCG / handel, groothandel & detailhandel (retail).

Achtergrond.

Op 1 januari 2020 heeft Sigfrid RENDER Legal Consultancy opgericht. Als legal counsel verzorgt hij in-house bedrijfsjuridische ondersteuning op interim-basis. De focus ligt primair op werkzaamheden die verband houden met commerciële contracten, maar er kunnen in overleg in-house ook andere juridische projecten worden opgepakt.

In de periode 2018/2019 heeft Sigfrid met een compagnon een boutique advocatenkantoor gerund met full focus op commerciële contracten en huurrecht bedrijfsruimte. Van 2010 tot en met 2017 is hij als advocaat werkzaam geweest bij een middelgroot advocatenkantoor met vestigingen in Breda en Rotterdam. Daar heeft hij verschillende soorten bedrijven geadviseerd (van start-ups tot beursgenoteerd, zowel nationaal als internationaal). Dit op het vlak van het nationaal en internationaal contractenrecht en het ondernemingsrecht- vennootschapsrecht. Gedurende 2012/2013 heeft Sigfrid de specialisatieopleiding Vennootschaps- en Ondernemingsrecht aan de Grotius Academie Nijmegen gevolgd. Hij is zijn loopbaan begonnen in 2006 bij een advocatenkantoor in de regio Utrecht.Lees meer over de opdrachten, achtergrond, werkervaring en opleiding van Sigfrid op zijn LinkedIn profiel.