OVER RENDER.

RENDER Legal Consultancy is een boutique kantoor en biedt twee type diensten aan: advies en ondersteuning op het gebied van commerciële contracten en bedrijfsjuridische ondersteuning op interim-basis. De dienstverlening kenmerkt zich door focus, kwaliteit, persoonlijke betrokkenheid en flexibiliteit. De lijnen zijn kort. Er worden duidelijke en eerlijke tarieven gerekend. Het idee is ontstaan uit RENDER Legal, een advocatenkantoor dat op 1 januari 2018 mede werd opgericht door Sigfrid van den Berg. Per 1 januari 2020 is Sigfrid zelfstandig verder gegaan onder de naam RENDER Legal Consultancy.Sigfrid van den Berg

Owner | Advocaat | (Interim) Legal Counsel
OVER SIGFRID VAN DEN BERG.

Ik heb meer dan 12 jaar ervaring als advocaat/jurist en heb een achtergrond in een commerciële praktijk met focus op commerciële contracten en ondernemingsrecht. 

Ik werk accuraat, ben loyaal en betrokken en hou van een praktische aanpak van zaken, waarbij ik oog heb voor wat de business nodig heeft. Ik heb in het verleden veel ervaring opgedaan in de procespraktijk, waardoor ik in staat ben om zaken goed in te schatten op risico en waarde. Dit helpt ook bij het maken van keuzes, bij onderhandelingen en het bereiken van oplossingen. Naast het adviseren vind ik het ook leuk om kennis te delen door het geven van lezingen of workshops.

Ik heb een brede achtergrond door mijn werkervaring en opleiding. Ik pak (nieuwe) onderwerpen snel op. Ik werk makkelijk samen met anderen en kan invulling geven aan de juridische coördinatie van projecten. Ik heb nationale en internationale bedrijven in verschillende sectoren geadviseerd, zowel op lager management als op directieniveau. 

Mijn expertise op het gebied van commerciële contracten (Nederlands- en Engelstalig): samenwerking, distributie, inkoop, verkoop, raamcontracten, algemene leverings- of inkoopvoorwaarden, dienstverlening, licentie, ICT, NDA, etc. Ik heb daarnaast ervaring met het ondernemingsrecht, zoals overnames (aandelen en activa-passiva), joint ventures, vennootschapsrecht, governance en compliance vraagstukken. 

Ik heb bedrijven uit de volgende branches geadviseerd: logistiek, fulfilment en e-commerce / ICT / FMCG / handel, groothandel & detailhandel / industrie & productie / hospitality / automotive / zorg / dienstverlening.

Ik heb in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten verbintenissenrecht als hoofdrechtsgebied geregistreerd. Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Achtergrond.

Op 1 januari 2020 heb ik RENDER Legal Consultancy opgericht. Als advocaat bied ik juridisch advies en ondersteuning op het gebied van commerciële contracten en bij commerciële transacties. Daarnaast verzorg ik bedrijfsjuridische ondersteuning op interim-basis, in-house of op afstand.

In de periode 2018/2019 heb ik met een compagnon een boutique kantoor gerund met full focus op commerciële contracten en huurrecht bedrijfsruimte. Van 2010 tot en met 2017 ben ik als advocaat werkzaam geweest bij een middelgroot advocatenkantoor met vestigingen in Breda en Rotterdam. Daar heb ik verschillende soorten bedrijven geadviseerd (van start-ups tot beursgenoteerd, zowel nationaal als internationaal). Dit op het vlak van het nationaal en internationaal contractenrecht en het ondernemingsrecht- vennootschapsrecht. Gedurende 2012/2013 heb ik de specialisatieopleiding Vennootschaps- en Ondernemingsrecht aan de Grotius Academie Nijmegen gevolgd. Ik ben in 2006 als advocaat beëdigd en ben mijn loopbaan begonnen bij een advocatenkantoor in de regio Utrecht.

> Lees meer over mijn achtergrond, werkervaring en opleiding op mijn LinkedIn profiel.

CONTACTGEGEVENS.

Wil je meer over mij weten, heb je een interessante propositie of wil je weten of ik wat voor je kan betekenen? Neem gerust contact met mij op via +31 6 24877340 of berg@renderlegal.nl.

RENDER Legal Consultancy | +31 6 24877340 | info@renderlegal.nl