DISCLAIMER.

1. Renderlegal.nl is een website die wordt beheerd door RENDER Legal. Door het bezoeken van deze website word je geacht de volgende gebruiksvoorwaarden te kennen en te hebben aanvaard.

2. De website is met zorg samengesteld. RENDER Legal staat er echter niet voor in dat de website geen informatie bevat die onjuist, verouderd of incompleet is. RENDER Legal kan de inhoud van de website op elk moment aanpassen, zonder daarover enige mededeling te doen.

3. De informatie op deze website, waaronder ook de informatie die gedeeld wordt in de blog, is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Op geen enkele wijze mag de informatie worden ge├»nterpreteerd als juridisch advies. Er kunnen geen rechten aan de informatie op onze website worden ontleend. Elk gebruik komt voor eigen risico. RENDER Legal is niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan of zou kunnen ontstaan als gevolg van (in)direct gebruik van informatie op deze website.

4. De informatie op onze website mag uitsluitend voor eigen doeleinden worden gebruikt. Ander gebruik is niet toegestaan. Voor zover onze website hyperlinks bevat naar andere websites, staat RENDER Legal niet in voor de beschikbaarheid daarvan. Evenmin is RENDER Legal aansprakelijk voor de inhoud daarvan.

5. Het auteursrecht op deze website is voorbehouden aan RENDER Legal.


Versie 1.0 - 1 januari 2018